Detalji sa ginekološkog pregleda Miljane Kulić: Trudnoća je ipak nije sprečila da baci oko na ova 3 macana u Eliti
Miljana Kulić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

rijaliti

Detalji sa ginekološkog pregleda Miljane Kulić: Trudnoća je ipak nije sprečila da baci oko na ova 3 macana u Eliti

Kulićeva iz sezone u sezonu privlači mnogo pažnje

Objavljeno: 10:51h

Miljana Kulić pred kamerama rijaliti programa "Elita" saznala da je u drugom stanju i da čeka dete sa Lazarom Čolićem Zolom.

Miljana je sinoć u emisiji "Pitanja novinara" otkrila da je bila na ginekološkom pregledu i da lekar misli da je u pitanju vanmaterična trudnoća.

- Ja sam lupala na vrata i rekli su mi da mi je naglo hcg pao, onda sam otišla kod ginekologa i rekao mi je da je trudnoća jako rizična i da sumnja da je vanmaterična. Ja sam se uplašila jer je rekao da je rizična operacija zbog toga što sam operisala želudac i slezinu. Nakon toga sam otišla u drugu kliniku i jedna žena mi je rekla da obavezno prekinem trudnoću jer je videla u Švajcarskoj da on šeta pudlice devojkama i da je tamo žigolo. Ja se šokirala, skroz se ošamutila, odlazim kod ginekologa daje mi progesteron i vraćam se ovde sada i razmišljam - rekla je Miljana i nastavila.

Miljana Kulić
foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Pitala sam da li je zvao Zola i dobila sam informaciju da niko nije zvao i da ga nije briga, a sigurno je video vest. Ako je Bog digao ruke od te trudnoće to je sigurno sa razlogom, ako treba da zadržim tako će i biti. Ja sam glupača što dozvoljavam da mi čovek opet radi iste stvari, to je samo što ja njega. Ja sam smršala i čak mi se tri muškarca sviđaju u ovoj vili, ja mogu svakog da zavedem ovde. Evo reći ću ti sviđaju mi se Stefan Karić, mali Peja i Nikola Crnogorac - dodala je Miljana.

Miljana Kulić
foto: Antonio Ahel/ATAImages

"Ja sa tom trudnoćom nemam nikakve veze"

S druge strane, njena majka Marija besna je zbog ćerkine trudnoće, pa se oglasila na Instagramu i otkrila da neće učestvovati u odgajanju njihovog deteta.

Miljana Kulić
foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Kako meni neko da se sveti, neću ja da rađam niti da ga čuvam. Ja sa tom trudnoćom nemam nikakve veze. Očuvala sam tri ćerke, unuka, a druge koje rađaju neka čuvaju. Ja više zdravstveno nisam u mogućnosti. Tri operacije, 30 zračenja i tri hemioterapije i to bi bilo to od mene. Nemam nikakve veze ni sa trudnoćom ni sa detetom - napisala je Marija, koja je istakla od samog početka da ne podržava ćerku da rodi dete.

Bonus video:

03:40

Miljana Kulić - Ja sam najlepša na svetu

(Espreso/Pink/Kurir/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.